Идеи и съвети

С какъв грим мъжете харесват жените

Със сигурност сте ставали свидетели на изказването, че мъжете ни харесват повече без грим. Обикновено всеки от представителите на силния пол твърди подобно нещо, но в действителност мъжете харесват много повече жените, които са се погрижили за това да изглеждат добре.

Отношението на дамите към външния им вид подсказва до голяма степен какво е цялостното им отношение към живота, околните и хората, които са най-близко до сърцата им. Ние сме на мнение, че с каквото и време да разполагате в ежедневието си, то задължително следва да се погрижите за това да изглеждате добре.

Убедени сме, че красивата външност е най прекият път за постигането на самочувствие и увереност, които са изключително важни за това да се чувстваме пълноценно в света, в който живеем.

Повечето от мъжете, независимо дали предпочитат или не предпочитат гримирани жени, си нямат ни най-малка представа какво всъщност изкуство е макиажа и как може да подчертае красотата на жената по начин, който да е незабележим за останалите. Разбира се, за да се случи това, то трябва да бъдете подложени на специални техники, подчертаващи скули, извивки и прочие.

Професионалните гримьори могат да ви дадат обстойна информация по този въпрос. За да се справяте и сами в домашни условия в ежедневието си, то препоръчително е да сте преминали през курс, на който да бъдете обучени за спецификите при гримирането.

В тази статия обаче няма да разнищваме кой знае колко въпроса, свързан с това дали мъжете харесват жените повече с грим или без грим, а ще отместим светлините на прожекторите към това с какъв грим най-много ни предпочитат господата. Подложихме известен брой представители от силния пол на едно интересно проучване, благодарение на което успяхме да се докоснем съществено до тяхното мислене.

Като резултат от всичко това, то ние получихме нужната информация и успяхме да създадем именно тази статия. Вярваме, че изписаното по-долу в редовете ще ви бъде наистина полезно и ще можете и вие самите да си отговорите на някой от въпросите, които горещо ви интересуват.

3 – те грима за жени, с които мъжете ги харесват

Стана ясно, че приблизително половината от мъжете, участвали в това проучване, потвърждават, че искрящата визия успява да привлече внимание. Обикновено тя може да бъде засечена на парти или друг вид официално мероприятие, където е напълно допустимо да изглеждате ослепителни, демонстрирайки клас и стил в огромни количества.

За да се постигне подобно съвършенство, то най-често се прибягва до сенките с металически отблясъци. Устните задължително не трябва да се подценяват и ние ви препоръчваме да изберете някой от онези вкусни гланцове, които са с аромат на плод,успяващи плътно да покрият устните и да им придадат сочен вид.

Козметичен грим онлайн
Магазин за съвършен грим https://eli.bg/grim/

По-малък от този процент мъже предпочитат жените да изглеждат натурално, като че ли не са използвали никакъв грим. Става въпрос за дневния макиаж, при който не се прибягва до никакви биещи на очи гримове. Обикновено в такъв случай се залага на балсама в бледо розово.

Само около 20% от мъжете си признават, че червеното червило, в комбинация с красиво изписана очна линия и добре оформени дълги мигли е символ на страст и същинско изкушение.

Съветваме ви да посетите онлайн магазина за козметика Eli.bg, където ще попаднете на нечувано разнообразие от гримове, подходящи както за ежедневието, така и за по-нестандартни поводи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *