Друго

Интересни факти от създаването на Betfair до днес

За да бъдем наистина полезни на читателите, които са дръзнали да инвестират не малка част от свободното си време в това да научат любопитната история на една от най-популярните компании за онлайн залагания, то ние ще се опитаме да обхванем колкото се може повече въпроси, така че да задоволим до висока степен любопитството ви.

Преди обаче да се впуснем към споделянето на историята на Betfair (бонус €100 – http://bit.ly/35FIQOb), то ще отбележим, че този букмейкър е сред най-известните по цял свят. Независимо от това, че съществува от близо 20 години, той успява да привлече на своя страна изключително голям брой клиенти и да се докаже многократно.

Ако точно в този момент сте решили да инвестирате парите си в някое от спортните състезания или мероприятия, то ние ви гарантираме, че няма да сгрешите за направения избор.

Какво трябва да знаем за историята на Betfair

Както споменахме и по-горе в текста, днес ще ви разказваме за един от лидерите в света на онлайн залаганията. Историята е изключително цветна и изпъстрена със запомнящи се моменти, така че ви обещаваме, че нито за миг няма да се почувствате отегчени и да си зададете въпроса защо сте решили да посветите времето си на четене.

Регистрация в betfair
Бонуси при регистрация в Betfair – https://5bet.eu/betfair/

Брандът е разпознаваем, на първо място, със спортната си база, която се отличава от всички останали букмейкъри. В епицентъра на политиката на компанията и идеята, по която са се ръководили двамата млади предприемачи, поставили началото на този бранд, е била клиентите сами да определят правилата на игра и залози в една единна платформа. Това всъщност е била и основната им цел, която не след дълго успяват да постигнат.

Компанията съумява да разработи точно такава платформа и таксува всеки един от играчите с процент от печалбите им. Конкретно в България потребителите имат възможността да се възползват единствено от два раздела, които са борсата и спортният сайт за залози. Може и да не знаете, но точно те са основата на букмейкъра.

След малко ще преминем към кулминационния момент от историята на компанията, който съвсем категорично смятаме, че може да се превърне във вдъхновение за не малка част от хората. Ще ви разкажем не малко за Андрю Блек, Едуард Рей и това как са успели да създадат една от най-големите борси за онлайн залагания.

Истината е, че Блек стои зад идеята да се създаде подобна платформа. Още от ранна възраст той започва да изхранва прехраната си, занимавайки се със създаването на софтуер. След като разбира, че може много лесно да се превърне в независим човек, младият британец започва тайничко да мечтае един ден да се превърне в собственик на именно подобен бизнес.

По ирония на съдбата неговият дядо е бил дипломат и е бил твърдо против легализирането на хазарта в страната. Андрю обаче не се повлиява от гледната точка на дядо си и не престава да следва мечтата си.

Малко по-късно има възможността да се срещне с Рей и двамата започват сериозно да обмислят идеята за общ бизнес, като в същото това време са твърдо убедени, че един съвместен проект от подобно естество би могъл да им даде пълна независимост и то за кратко време. Не след дълго те успяват, покоряват света и днес са собственици на една от най-надеждните платформи за онлайн залози.

Ако имате още въпроси, на които не сте успели да получите адекватен отговор, то нашият съвет е да посетите онлайн платформата 5Bet.eu, където ще получите редица страхотни съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *