За дома

Градински шатри и павилиони – приложение и предимства

Градинските шатри и павилиони са изключително полезни и правят работата на открито много по-лесна и безпроблемна. Те лесни за инсталиране и за премахване, когато прецените, че това е необходимо да се направи.

Те са много изгодни като цена и са направени от материали, които са едновременно здрави и издръжливи на работа на открито. Предлагат се в голямо разнообразие от стилове и оформления, така че със сигурност можете да намерите подходящо решение за всеки повод.

За изложения и търговия на открито

Градинските шатри и павилиони са чудесна възможност и са изключително полезни при провеждането на най-различни летни изложения и базари. Търговията на открито винаги ни прави изключително уязвими по отношение на метеорологичните условия, но тези приспособления помагат това да се промени.

Щандове и павилиони са много добро решение за щандове за храна, книги и сувенири. Така ако се случи внезапно разваляне на времето през летните месеци, вашите щандове ще бъдат защитени и неуязвими.

Изключително често се използват по летните курорти, където предлагат удобство и защита от метеорологични условия, но след края на сезона могат лесно да бъдат деинсталирани.

Каква е разликата между шатри и павилиони

Макар да имат доста сходства по между си, от Praktis.bg подчертават, че шатрите и павилионите могат да вършат доста различна работа и да имат различно приложение, ето защо е добре да помислим внимателно от какво се нуждаем.

Шатрите например са по-открити и обикновено предлагат защита основно от горната страна. Могат да се сравнят с един вид навес, който предпазва от слънцето или от слаб до умерен дъжд. При интензивни валежи и лятна буря те трудно биха осигурили пълна защита.

Изключение правят шатрите, които се затварят напълно в случай на нужда и могат да осигурят пълна защита при внезапен силен летен дъжд. Те обикновено се оформят като беседки и се използват по заведения.

Павилионите от своя страна са създадени основно за да служат при изложения и базари на открито. Те наподобяват своеобразна къщичка, която се инсталира временно на определеното за това място. Този тип съоръжения могат да служат за пълна защита от времето в слчучай на дъжд, тъй като са закрити от всички страни, освен от предната страна, където се поставя щанда за работа с клиентите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *