Услуги

Автоключар в София – бързо решение на неприятен проблем

Не можете да отворите колата? Студено е навън, ключа се счупи в бравата и сега колата няма отваряне? Резервният ключ не е във вас а имате спешна работа? Тогава имате нужда от автоключар в София, които бързо и ефикасно да се погрижи за вашият проблем.

Не се мъчете в тъмното, оставете пипкавата работа на автоключар в София

Авариен денонощен автоключар

От край време, в столицата има сериозни проблеми с кражбата на автомобили поради изгубени ключове. Този проблем сериозно засяга всеки квартал в града, като най-често срещаните ситуации са тези на дублирани ключове.

С наличието на нови технологии и закодирани ключови устройства, този проблем значително намалява, но се получи съвсем друг – проблем с разчитането на автоключ от кола. Това може да се дължи на множество проблеми като проблемна връзка между предавателното устройство в ключа и четеца разположен близо до инжекционна на двигателя.

В подобен случай са необходими специализирани автоключарски услуги, които могат да действа подобаващо спрямо конкретната проблематиката.

Колко струва специализирана автоключарска услуга в София

Цената зависи от естеството на проблема, които изпитвате, както и от това дали са нужни специализирани инструменти. Един от най-сложните проблеми за оправяне е изключването на имобилайзер поради грешка в системата, както и едновременната подмяна на стартер и автобрави.

Един от най-лесните, и евтини, проблеми за решаване е изкарването на нов комплект ключове. Ако е нужно тяхното обучаване, тогава цената може да се покачи леко, но самата услуга отнема не повече от 30 минути в зависимост от адреса на които се намирате.

Бързо ли става оправянето на автобрава

Отново, скоростта на тази услуга изцяло зависи от естеството на проблема. Ако основната причина за проблем с автобрава е счупването на автоключ в нея, тогава е нужно изваждане, което може да се случи доста бързо – реално за 15 минути.

Ако, обаче, проблемът с бравата е по-основен и е нужно премахването и подмяната на цялата брава, тогава може да отнеме повече време, особено ако се налага махането на вътрешни панели. При по-луксозните видове коли,с кожен салон, трябва да се действа внимателно, за да може да се възстанови интериора сякаш нищо не е правено.

Бързината на подобна услуга зависи от това дали е нужно закарването колата до специализиран сервиз, дали има наличен ключ за откарването на колата, и дали може да се работи на място. От там и се увеличава цената на подобна услуга, но без нея няма как да се справите сами.

Профилирани автоключарски услуги в София

Това е специализрана услуга и не всеки може да я върши, за това е добре да се доверите единствено на профилирана фирма за автоключарски услуги в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *