Услуги

5 чести причини отказ от покупка на апартамент Докторска градина

Ако сте купувач в търсене на имот или обратното искате да продадете апартамент в Докторска градина, научете за 5 чести причини, които отказват от покупка.

Ако смятате, че вашият дом е обявен на твърде висока цена, ще отнеме повече време, за да се продаде, което поражда съмнения в съзнанието на купувачите. Мисли от типа, дали има нещо нередно в него могат да откажат в крайно обявената сума.

Правите освежаване на интериора точно преди огледа. Причината, поради която интериорът често е боядисан в бели или неутрални цветове, преди продажбата, е това, което позволява на потенциалните купувачи да си представят какви цветове ще го превърнат в свой дом. Ако вашите странни са в цветни щрихи може да не са за всеки и всъщност могат да девалвират къщата ви.

2. Направете обективна оценка на апартамент Докторска градина

Сравнете вашия имот със съседните и тези из квартала. Със сигурност има обявени в продажба и други сходни близки домове. Така ще може да оцените правилно. Най-разумно е оценката да се направи след консултиране с агенцията Unique Estates. Експертите й няма нито да подценят имота ви, нито да завишат цената му, така, че да е непродаваем.

3. Къща е инвестиция и всеки иска възвръщаемост на инвестицията си.

Двойката с емоционална привързаност, може да обяви съвсем нереална цена, но в крайна сметка купувачът плаща реалната стойност. Той няма да плати за скъпите ви спомени или решението да поставите климатик, да смените местата на стаите и пр.

4. Говорейки за емоционални привързаност, ако сте си построили сам дома, може да имате някои сериозни проблеми с надценяване на имота.

5. Представяте си, че ще се пазарите

Може би най-честата причина хората да преизчисляват домът си е защото искат да преговарят.

На хартия звучи като нещо, което ще видите на „Заложни къщи“. Предлагате сребърни сервизи за чайове на по-висока цена не могат да са за пример на апартамент в Докторска градина. Това не работи така, както в областта на недвижимите имоти.

Никой не казва, че не трябва да цените апартамента си в Докторска градина, но направете го справедливо или дори да го подценете. Много по-вероятно ще привлече купувачи и ще повиши цената до там, където трябва да бъде. Научете повече на адреса: www.ues.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *