Услуги

Какво представлява застраховката автокаско и какво трябва да знаем за нея

Истината е, че не съществува човек, който до този момент да не е чувал за застраховка Автокаско. Това е една от най-разпространените услуги, в която хората дръзват да инвестират парите си, без да имат най-малки съмнения какво ще получат в замяна и дали тяхната инвестиция ще се окаже оправдана след време.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за застраховките автокаско и какво всъщност представляват те. Надяваме се информацията, която ще споделим с вас, да ви бъде наистина полезна и да успеем да отговорим на една не малка част от въпросите, които сте си задавали в продължение на дълго време.

В случай, че не съумяваме да задоволим любопитството ви до степен, каквато сте очаквали, то нашето предложение е да посетите SmartIns.bg, където ще попаднете на изключително реномирани застрахователни компании, които са в готовност да ви съдействат, така че казусът ви да остане в миналото.

Какво трябва да научим за застраховките Автокаско

Евтино каско онлайн
Застрахователен брокер https://smartins.bg/

Първото, което смятаме, че е важно да научите,  свързано с това какво всъщност представляват те и какви са ползите от сключването им. За да си направите колкото се може по-ясна и трезва преценка, то ние ще се опитаме да ги сравняваме в определени ситуации със застраховките Гражданска Отговорност, така че да прецените сами за себе си кой вариант ви устройва повече.

В единия случай, при застраховките Гражданска Отговорност, щетите биват покрити единствено ако вие не сте виновник за самите тях. Когато друг предизвика пътното транспортно произшествие и вие, по някакви обясними причини, се окажете част от него, то застрахователната компания изплаща щетите и вие няма за какво да се тревожите. Ако ли обаче вие сте виновен за самите щети, то в такъв случай следва сами да си ги заплатите.

Тук е моментът да ви посочим как действа застраховката Автокаско. Няма никакво значение дали сте виновник или потърпевш, то застрахователната компания ви изплаща щетите и не след дълго слагате край на проблема и затваряте страницата.

Друго важно нещо, което трябва да знаете предварително, преди да инвестирате определена сума средства, е пряко свързано със самото погасяване на щетите. Не е тайна, че значителна част от хората у нас предпочитат да се доверят на Автокаско, заради това, че средствата при нанесени щети, им биват изплатени в рамките на 15 – дневен срок. При Гражданската Отговорност много често се налага да чакате изключително дълъг период от време, като това може да отнеме и година. В самия договор е посочен срок от 6 месеца, но не рядко се случва нещата да се протакат и да отнеме много повече време.

Надяваме се да сме ви били наистина полезни и благодарение на нас да можете сами да вземете решение на кой вариант да заложите и кой от двата вида застраховки отговаря повече на търсенето ви.

Отново ви напомняме, че ако имате някакви конкретни запитвания, то можете да потърсите консултация от опитни професионалисти, каквито са компаниите, на които ще попаднете в SmartIns.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *