Идеи и съвети

Как да изберем перфектната официална рокля според фигурата си

Напоследък всеки от нас става свидетел на изключително разнообразни модни тенденции, които непрестанно се променят и това още повече обърква изборът най-вече на дамите. Представителките на нежния пол са склонни да отделят толкова време и средства, колкото са необходими, така че да се сдобият с идеалната рокля, подходяща за официални случи. Дали обаче покупката на подобно бижу би срещнала известни затруднения, ще разберете от написаното по-долу.

Бъдете сигурни, че почти всяка една рокля, която срещате по витрините на магазините, ще пасне на тялото ви, но дали всички те са в състояние да ласкаят формата на тялото, превръщайки го да изглежда в „пясъчен часовник” – нещо, към което дамите с вкус се стремят. За да балансирате нещата по идеалния начин и да направите така, че пропорциите на тялото ви да не изглеждат по действителния си начин, е добре да бъдете наясно с различните фигури и какви тоалети са най-подходящите за тях.

По какво да се ръководим, избирайки идеалната рокля

Дамски роклиАко горната част на тялото е по-тясна, в сравнение с ханша, то тогава класифицираме фигурата като тип „круша”. За такова телосложение най-много подхождат официалните модели, чиито рамена са открити. По този начин дамите ще привличат вниманието на околните, чрез деколтето си, което ще спомогне за това погледът да бъде изместен от ханша. Винаги можете да допълните тоалета, като прибавите чифт големи обеци или красиво колие, което да се превърне в акцент на цялостната визия.

Ако извивката на талията ви е достатъчно красива и привлекателна, то няма нищо по-хубаво от това да заложите на модел „Империя”. Така всички ще завиждат на това колко малка талия имате, а в същото време никой няма да забележи ханша ви. Съветваме ви да избягвате огромните принтове, тъй като те не са добър вариант за този тип фигура.

Значително по-малко са дамите, които имат възможността да се похвалят с това, че бюстът им е по-голям, в съпоставка с ханша. Те обикновено принадлежат към фигурата „обърнат триъгълник”. Както се досещате, това телосложение си има както плюсове, така и минуси.

За да не изглеждате странно и да ви се струва, че раменете ви са в пъти по-големи от долната част на тялото, то насочете вниманието си към рокли, които имат за цял да изравнят пропорциите. Става въпрос най-вече за модели с V – деколте. Те ще ви свършат страхотна работа и ще се чувствате наистина секси и привлекателно. Предлагаме да прибавите нежно падащо колие, което да украси визията ви.

Тези и още много съвети бихте могли да получите от перфектно обучения персонал, практикуващ в онлайн магазина на Daphne. Уверяваме ви, че това е мястото, от където гарантирано ще си набавите най-красивите рокли, подходящи за официални поводи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *