Идеи и съвети

Флагман без защитен калъф – това добра идея ли е

Повечето хора, които си купят нов и хубав модел телефон някак изпитват известно нежелание да му поставят калъф. И това е съвсем естествено – все пак защо ви е елегантен и стилно изглеждащ модел смартфон, пък и с логото на скъпа марка, ако ще го скриете за плътния силиконов кейс?

Проблемът започва от там, че тези устройства може и наистина да изглеждат повече от шик, да са лъскави, стилни и елегантни, но самите ние не сме в състояние да ги опазим в този вид за много дълго време. Винаги се случва да изпуснем телефона на плочките или дори на асфалта на улицата.

Достатъчно защитени ли са скъпите телефони

калъфчета за мобилни телефониФлагманите по правило са най-скъпите и изпипани модели на всяка една марка мобилни телефони, при които производителите най-общо казано не щадят средства в изработката и здравината на устройството, споделят от магазина за gsm аксесоари в София Mytel.bg.

Те влагат в него най-доброто, на което са способни, така че да създадат смартфон с оптимално качество, да го направят устойчив на всякакви несполуки в резултат от нашето невнимание и да не е необходимо да се предпазва допълнително.

Проблемът е в това, че попаднал в нашите ръце, един мобилен телефон лесно може да си “намери майстора”, тъй като ние с уникална находчивост винаги ще успеем да изтървем устройството там, където има най-голям шанс да го повредим.

Така например, ако изпуснете своя флагмански телефон на грубия асфалт, той ще продължи да работи, ще функционира нормално, няма да се счупи, но най-вероятно ще се случи да остане една грозна и дразнеща точка на дисплея, която да ви дразни всеки път, в който решите да гледате нещо.

Не правете грешката да ползвате устройството без калъф

Когато сте похарчили 2000, 2500 или дори при някои брандове по 3000 лева за телефон, някак е доста нелепо да рискувате да му се случи нещо при най-малкото проявено невнимание.

Ето защо е добре да си намерите добре изглеждащ кейс за телефон от наличните в MyTel.bg и по този начин да защитите устройството си.

Да, калъфът ще прикрие това, че телефонът е от една или друга марка, но в края на краищата вие купувате устройството с цел да се възползвате от неговите премиум качества, а не за да го показвате на когото и да било.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *