Идеи и съвети

Мода есента на 2019 г. във FashionDays

Есента е вече при нас, а с нея и новият моден сезон. Ако още не сте се приготвили за нея, то време е да се срещнете с модните намаленията във FashionDays. Така вечевъоръжени ще научите за модните тенденции, които са от полза в този баналноскучен сезон.

Есента на 2019 г. няма да бъде скучна, защото сега налага използването на ярки цветове и отпечатъци. Именно те са на мода. Също така се допускат различни довършителни работи с бродерия, вложки и гънки. Безспорната тенденция на предстоящия моден сезон е комбинация от елегантна простота и ярки, дори груби детайли.

Принципът на „комбиниране на несъвместимите материи!“ също намира място в есенния сезон.

Като продължения в модерния стил ще срещнете различни стилове и текстури в един модел. Така съчетания от кожа, пайети, дантела, козина, туид, памук, коприна – всичко е добре дошло.

Също така актуални са модерните дрехи на слой. Блузи-ризи, джъмпери-туники – смело съчетаваме нещата в търсене на перфектната комбинация.

Модата през есента на 2019 г. във FashionDays

Модни материи и материали са още: сатен, кашмир, коприна, кадифе, кожа, органза. От цветовете са подходящи: черно, бяло, рубинено червено, тъмно зелено, богато лилаво – ярките и чисти цветове са добре дошли.

Модерните неща са безспорен удар в модата през есента на 2019 г.. Сред тях са пончо илипарео. Пончото трябва да бъде плетено, пареототрябва да е от топли тъкани (козина, туид, вълна).

В тенденцията за есента актуални са и моделите шорти. И, за да не останете с грешно впечатление, че с шорти ще ви е хладно, подходящи в съчетание са есенните чорапи. На върха на релевантността са моделите кожени шорти. Може също така да купувате къси панталони с маншети, висококачествени, строги модели с тънка каишка. Що се отнася до цвета, няма ограничения, може да вземете всичко, което ви харесва, най-важното е да са материали от кожа, деним, вълна.

Трикотажни облекла – те са една от най-популярните тенденции тази есен. Рокли, пуловери, поли, якета, шалове, ръкавици. Всички дрехи и аксесоари могат да бъдат едновременно плътни или украсени в дантелени.

Трикотажни рокли и туники – те са перфектният материал за есента. Силуетът в тях е свободен, а дължината до коляното. Трикотажната рокля или туника е идеална да се носи с тънък колан, който да подчертава талията. Също така сред тенденциите са рокли  от кашмир, козина, прозрачни вложки, бродерия, флорални модели.

Модният хит на есента на 2019 г. са драпирани панталони. Също така обърнете внимание на панталони, изработени от кожа, туид, кадифе. Вечните класики са дънки. Добре е да ги допълните с необичайни подробности.

FashionDaysви пожелава приятни минути в света на модата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *