Идеи и съвети

Тренинг психологически продажби

Бизнесът в България и по света се намира в огромен възход. Ситуацията на местните и световни пазари е по различна от всякога. Затова, за да сме успешни, от нас се изисква по различен подход за водене на преговори, представяне на стоки, услуги и възможности.

За да оцелеем на пазара, за всяка компания е жизненоважно да може да продава. За това са ни нужни нови стратегии, нови подходи и нови умения за убеждаване на клиентите и партньорите.

Поради тази причина, много компании прибягват до тренинг психологически продажби. Чрез такова обучение вие се сдобивате с нови умения и знания, нови подходи, които ви правят конкурентноспособни още днес.

Чрез тренинга вие добивате основни умения за продажби чрез НЛП, които дават реални резултати тук и сега, в този момент, в тази ситуация.

Това обучение се опира на три основни стълба:

Стратегия – как да разположите себе си или бизнеса си в пространството, така че винаги да сте търсени и да имате клиенти.

Психология –умения за влияние и въздействие върху клиентите.

Смелост – създаване на силно вътрешно състояние – кураж, стабилност и увереност, с които да се изправяте пред всяка трудност.

По време на тези тренинги вие ще научите кои са златните ключове, които ще отворят всички врати и ще ви гарантират продажби, продажбени стратегии, как ефективно да определяте целевите групи клиенти за по бързо достигане на резултатите.

Изключително важно е да изградите в себе си продажбен подход, да разберете как реагират клиентите и през какви стадии минава мозъкът на човек, докато стигне до заключението, че иска да купи даден продукт или услуга.

Разбийте клишетата, които ви пречат, научете се да изградите психологически състояния, които ще ви донесат успех.

Чрез тренинг за психологически продажби ще научите как да задържате вниманието на клиентите върху себе си, как да плените доверието на клиентите

И най важното – НЛП техники за неусетно насочване на клиента към сделка на момента, както и изграждане на дългосрочни взаимоотношения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *