Друго

Топ залози за груповата фаза на Мондиал 2018

Месеци преди началото на Мондиал 2018, залагащите вече поставят своите залози за груповата фаза и правят прогнози на други дългосрочни събития. Може да се намерят много изгодни коефициенти на залози с голяма стойност за групите на световно 2018. Ето нашите топ пет предложения за залози в груповата фаза на Мондиала в Русия това лято.

  1. Уругвай – над 5.5 точки в груповата фаза

Отборът на Уругвай е в група „А“ на турнира като ще има за съперници Египет, Саудитска Арабия и домакините от Русия. На пръв поглед това са все отбори, които силният национален тим на Уругвай може да победи. С играчи като Суарес, Кавани, Годин в своя състав, то „урусите“ би трябвало да запишат поне две победи в груповата фаза на световното първенство.

  1. Аржентина – над 4.5 гола в груповата фаза

В УинБет и в други букмейкър в България, може да намерите този залог. Аржентина разполага с едни от най-силните офанзивни играчи в света. „Гаучосите“ са в група с отборите на Исландия, Хърватия и Нигерия. За Аржентина би трябвало да е доста лесно да вкара поне пет гола в общо трите си мача в груповата фаза и ние препоръчваме този залог.

  1. Дания – над 2.5 гола в груповата фаза

Националният тим на Дания ще се опита да се класира поне за 1/8-финалите на Мондиал 2018. Те са в група с Франция, Перу и Австралия. Дания има потенциала да отбележи дори на тим като Франция, тъй като разполага с креативен играч като Кристиан Ериксен. Според нас „червеният динамит“ ще вкара поне три попадения в своята група, тъй като Перу и Австралия не са никак силни отбори в отбрана.

  1. Полша да се класира от групата – ДА

Националният тим на Полша е много силен и ще бъде изненада, ако не успее да продължи към фазата на директните елиминации. Полша е в една група с Япония, Колумбия и Сенегал. Те ще имат тежък мач срещу колумбийците, но тимът от Европа трябва да се справи с Япония и Сенегал, така че е много вероятно да заеме едно от първите две места в групата си.

световно 2018

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *