Друго

Първата ми покупка от пчеларски онлайн магазин

Занимавам се с отглеждане на пчели и производство на натурален мед вече почти пет години. През този период добих доста опит в пчеларския занаят и се сблъсквах с най-различни трудности. Въпреки всичко не мога да се оплача – пчелите ми са продуктивни, а качеството на меда е високо оценено от всички досегашни клиенти. Това ме кара да се чувствам щастлив и ме мотивира да продължавам в същия дух. Все пак, постоянно се опитвам и да си улесня живота и да минимизирам доколкото е възможно пречките и трудностите. Допреди година най-сериозната от тях беше свързана с пазаруването за пчеларското ми стопанство. Тъй като живея в доста отдалечено планинско село, всеки път, когато ми потрябваше нещо, ми се налагаше да пътувам с часове до най-близкия пчеларски магазин. Освен това, там невинаги разполагаха с достатъчен асортимент, не бях особено доволен от качеството на продуктите, а и не беше никак лесно да товаря всичко в колата си.

Working bees on honeycomb

Всички това се промени напълно, когато попаднах на пчеларски онлайн магазин Мултимакс. Препоръчаха ми го във форума за пчелари, в който редовно чета и пиша. Още след първото ми посещение бях удивен – там предлагаха абсолютно всичко, от което се нуждая. Почти веднага направих и първата си поръчка. Останах изключително доволен както от високото качество на продуктите, така и от бързата доставка. Хареса ми и комуникацията със служителите в пчеларския магазин, които очевидно си разбираха от работата и ме консултираха по всички въпроси, които ме интересуваха.

В момента на първата си поръчка тъкмо беше настъпило време да обновя стопанството си с три кошера. Бях учуден, че в пчеларския интернет магазин предлагаха и кошери на изгодна цена, които изглеждаха изключително добре. Реших, че ще е много удобно да ги доставят директно до адреса ми и ги поръчах. Взех и няколко чифта предпазни ръкавици, тъй като дотогава постоянно ми се късаха и все не намирах по-качествени.

В първата си поръчка от този пчеларски онлайн магазин реших да добавя и препарати за пчели. Почти не бях ползвал такива продукти, тъй като се съмнявах в тяхната ефективност. Оказа се, че и в този аспект не съм сбъркал с доверието си към Мултимакс. Консултантите ме увериха, че препаратите ефикасно се справят с болестите и заразите в кошера и това се оказа сто процента истина. Вече кажи-речи всеки месец правя поръчка от този пчеларски магазин, който се превърна в топ избора ми за инвентар, храна и всичко останало, необходимо за моето малко стопанство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *