Услуги

Професионална сватбена фотография

 

Осъществяването на едно хубаво сватбено тържество е свързано с организацията на много и най-различни неща – храна, цветя, ресторант, церемония, тоалети и така нататък. Вероятно всеки ще се съгласи, че измежду всичко това един от най-важните елементи за перфектната сватба е добрият фотограф. И младоженците, и кумовете, и гостите с нетърпение очакват хубави снимки, с които да си припомнят пак и пак страхотното преживяване. Ето защо е много важно те да бъдат на високо ниво. Именно това можете да очаквате, ако изберете услугите на Явор Дончев.

Той е фотограф с разнообразно портфолио и богат опит в сватбената фотография. Може да заснеме с чудесно качество всеки момент от вашето тържество – от моминското парти до напускането на последния гост от ресторанта. Изберете Явор Дончев, за да сте сигурни, че ще получите отлични изображения на всеки момент от вашата сватба.

Вие решавате какво да заснеме фотографът. Сесията може да започне още от подготовката на булката, без по никакъв начин да я възпрепятства. Снимките ще запечатат в интересни, но не прекалени, детайли гримирането на специалната дама, оформянето на нейната прическа, поставянето на бижутата и, разбира се, най-важното – емоциите, които се изписват на лицето й в миговете, непосредствено преди този ключов момент в живота.

Изобщо, Явор Дончев е способен да запечата завинаги всяка емоция от вашата сватба. Можете да разчитате на неговите умения да изобрази дигитално и на хартия всеки момент на булката и младоженеца през този прекрасен ден, както и всички техни преживявания с кумовете и останалите гости.

Естествено, кулминацията на церемонията – гражданският и църковният брак – ще бъдат кулминация и за сватбения фотограф. Колкото и незабравими да са тези мигове, важно е да разполагате завинаги с добре уловените от професионален обектив мигове на подписване, църковни клетви, първи тост, първа целувка и, разбира се – заветното „да“.

Вие решавате колко богати на детайли ще са снимките от вашата сватба. Фотографът е способен качествено да заснеме всяка част от тоалетите и бижутата на младоженците, кумовете и шаферите. Специално внимание се обръща и на сватбените пръстени и църковните елементи. Декорацията на ресторанта, кетърингът и сватбената торта също са детайли, които е важно да бъдат професионално фотографирани и запазени за дългите години на щастлив брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *