Идеи и съвети

Модата при жените

Повечето жени обичат да са в крак с модата и да са наясно с последните дизайнерски тенденции и изделия. Естествено, това не е най-лесното нещо, понеже модният свят вечно се изменя и някои облекла отново стават популярни, докато други остават по-назад. Дизайнерите вечно опитват да внесат разнообразие и иновативност в колекциите си, за да зарадват почитателите си с превъзходни (и понякога екстравагантни) изделия.

Сред тенденциите, които са подходящи за студените дни, са ватираните пухени якета. Те силно присъстват по модните подиуми и представляват елегантно облекло, което ще ви топли в студа на зимата, при това със стил.

Но не трябва да пропускаме факта, че спортният стил идва на мода и при това без никакви ограничения. Можете свободно да носите любимите си анцузи, като при това не бива да се стеснявате да ги обличате с високи токчета, понеже тази тенденция днес е актуална.

Един любопитен моден акцент са перата от птици, които внасят повече екстравагантност в облеклата. Присъствие по подиумите забелязваме и от страна на цветната кожа с косъм, която вече набира широка популярност.

Денимът днес отново е модерен. Той широко се изявява в света на модата и по-специално трябва да отбележим, че дънковото яке в съчетание с дънки е популярна и актуална комбинация, която не трябва да се страхувате да използвате. Макар преди да се считаше за отживелица, денимът си върна предишните позиции.

дамски дрехиПринтовете по подиумите днес са предимно етно мотиви, зимни цветя, карета или точки. Докато що се отнася до цветовете, забелязва се, че най-широко предпочитани са червеното, заедно със сребристото, а тюркоазеното плътно ги следва.

На мода идват също и гащеризоните. Въпреки че тяхното присъствие по подиумите през различните сезони е непостоянно, през този сезон те са една от водещите тенденции и можете да ги използвате като облекло, което носи предизвикателност, елегантност и чар.

Друга тенденция, която все повече набира сила, са панталоните с широки крачоли. Те се шият с крачоли по цялата дължина на крака. Традиционно се изработват от лен, но в същото време можете да намерите и модели, които са ушити от по-леки и по-ефирни материи, като те са отличен избор за топлите дни. Най-голям ефект се постига като се съчетаят панталоните с широки крачоли със стилна и елегантна блуза или топ.

Но и късите панталони намират своето място в модния свят. Най-актуалната им дължина за този сезон ще е до средата на бедрото, но разбира се можете да изберете и такива с друга дължина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *