Друго

Лео Меси би бил идеална опция за Интер

Очаква се отборът на „неразурите” да инвестира сериозна сума пари през следващия трансферен прозорец и капитанът на тима мечтае да привлекът най-добрият играч в света.

Мауро Икарди е сигурен, че Лионел Меси би бил идеалното попълнение на „Сан Сиро”, но е наясно с минималните шансове той да напусне Барселона дори след толкова години на “Камп Ноу”. Спортните анализаторите също прогнозират минимални шансове за това да се случи, както и подобни са нагласите в специализирания сайт за прогнози – 7dniprognozi.com .

След като отборът на „неразурите” бе купен от индонезийският бизнесмен Ерик Тохир, всяка година очакваме от него да инвестира голяма сума за нови играчи, което със сигурност ще се случи през летния трансферен прозорец.

Мауро Икарди признава, че си мечтае към неговият тим да се присъедини футболист като Меси, който според него е най-добрият играч в Света и изобщо не е далеч от истината.

Пред журналистите в Италия, Икарди често е споделял за взаимоотношенията си с Меси, и не крие  пристрастията си към него.

„Аз винаги съм поддържал близки приятелски отношения с Меси. Той е добър и скромен човек. Времето, което прекарахме заедно с него е невероятно.”

leo messiМеси би бил идеален за Интер, но аз знам, че той се чувства щастлив в Барселона и не спира да ме изумява със всичко, което прави на терена Дори и да не побеждава всеки път, резултата някак си оставаше на второ място.

Всички са свикнали да очакват от него максимума, да направи нещо невероятно когато е на терена, защото е най-добрият футболист в Света, въпреки, че и той е човек и има своите слабости.

Повечето футболни прогнози и експертни мнения сочат, че Меси едва ли ще напусне клуба си през следващия трансферен прозорец. Истинско чудо ще е ако това се случи и още по-изненадващо ще бъде, ако испанеца отпътува в посока Интер.

В следващия кръг от Примера Дивисион Барселона посрещат Леганес у дома, като се очаква двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо и поредната победа за домакините от „Камп Ноу”, които все още нямат загуба от началото на кампанията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *