Друго

Как да флиртуваме ефективно

Мъжете и жените флиртуват по различен начин, те флиртуват по различни причини и очакват различни резултати откак да флирта. Все пак, ако оставим търсенето на този резултат от флирта и просто се държим приятелски, се отварят най-различни възможности. Може и в крайна сметка да завършите с ново гадже, но ако това не работи, може да се срещнете с някой, който да се превърне в добър приятел и кой знае, с кого тя може да ви запознае. Дръжте опциите си отворени.
След като си размените погледи и усмивки от другия край на стаята и сте убедени, че тя мисли, че тя би искала да се опознаете по-добре, не е лоща идея да и изпратите питие. Но не забравяйте, че Всичко, което купувате е напитка. Не очаквайте от нея да падне в краката ви. Понякога е хубаво просто да и изпратите питие, да гледате, когато тя го получава и се усмихва, а след това да погледнете в страни и отново да я погледнете по-късно, за да покажете интерес.

Ако бъдете поканен на нейната маса, концентрирайте се върху разговора а не върху уреждане на среща с нея. Повечето жени искат да знаят какъв човек сте дълго преди действително да излязат с вас. Направете усилие, за да стигнете до познанство с нея и да и дадете възможност да ви опознае преди да се натегнете за среща.

Никога не се насочвайте едновременно към две жени от една и съща група. Никоя жена не иска да се чувства като втората най-добра. Въздържайте се от сближаване с една след друга в една и съща група. Така изглеждате като губещ, и жените могат да си помислят, че сте отчаян и търсите каквото и да е пристанище в бурятата. Дори и да не го показвате.
Когато правите комплимент една жена уверете се, че това е истински комплимент. Няма нищо по-лошо от някой бълващ тонове клишета. Около всеки човек има нещо голямо персонално за дадения човек, забележете това и правете оригинални комплименти.

Никога не докосвайте жената неканен. Някои жени нямат възражения срещу небрежни докосвания, но други са ужасени от тях. Уважавайте жената, докато не сте имали възможност да научите повече за нея. Докосването може да бъде прекрасно закачливо действие, но трябва да се ограничи до ръцете или да спрете ръцете си точно над ръцете и без да се допирате, докато не разберете повече. Тествайте личното пространство чрез приближаване, и забелязвайки реакциите след това се придвижете малко назад, за да премахнете заплахата.

Уважавайте себе си през цялото време. Жените винаги си падат по мъже, които са, една идея недостижими. Не се навеждайте и не пълзете в акт на отчаяние. Мислете за себе си като за специален и знайте това, което заслужавате – най-доброто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *