Идеи и съвети, Услуги

Защо рекламният знак все още има значение

През последните години се наблюдава промяна в маркетинга. Тези дни традиционните знаци често се пренебрегват заради дигиталния маркетинг. Някога важният традиционен рекламен знак често се игнорира.

Традиционните знаци са съществен елемент във всеки маркетингов бизнес план. Но защо все повече фирми пренебрегват този първокласен маркетингов подход? Това наистина те кара да се чудиш дали има някакво бъдеще за рекламните табели.

Знаците буквално са първото нещо, което търсим на всяко място, за да се ориентираме за посока. От указателните табели до цифровите дисплеи не може да се отрече силата на рекламните знаци.

Да поговорим за това защо знаците все още означават нещо

Един видим рекламен знак съобщава за вашия бизнес навсякъде

Хората използват Google карти за навигация в различни области. Клиентът се интересува от вашата марка, но ако не може да намери вашия магазин сред всички тези ярки, колоритни магазини, тогава просто сте го загубили като клиент. Може да мислите, че печелите клиенти с дигитални кампании, привличайки техния интерес. Но ако те не могат физически да намерят вашия магазин, тогава всички тези усилия се губят.

Видимите знаци като 3D знаци, обемни букви или плакати могат да поставят фирмата ви на картата в реалния живот. Освен това те са дългосрочна инвестиция и използване им за бизнеса може само да ви донесе печалба.

Това е рентабилен маркетингов инструмент

Плащането за рекламни знаци може да ви изглежда като облагането с данъци, когато онлайн присъствието ви е добро. Но действителните физически обозначения за вашия магазин, ресторант или фирма могат да доведат потенциалните клиенти поради стила на знаците. Веднъж създаден, вашият знак ще продължи да работи за вас 24/7. Старите клиенти ще свикнат с тези знаци, а новите ще си спомнят вашия знак за бъдещи сделки.

Знаците генерират импулсивни покупки

Дори и сега, в света на електронната търговия, хората се радват на безопасността да гледат предметите в магазина и да ги купуват. Опитът при онлайн и реална покупка е доста различен. Намирайки нещата, които харесват, клиентите могат дори да си купят импулсивно нещо, тъй като то присъства в магазина. Според проучванията на U.S. Small Business Administration около 20% до 45% от продажбите са от непланирани импулсивни спирания. Повечето от тях са резултат от бизнес знаци.

Знаците са лицето на вашия бизнес

За физическото местоположение на един магазин не можете да подценявате важността на добрия рекламен знак. Добър, видим знак може да:

-Помогне да изградите своята марка

-Привлече нови клиенти

-Популяризира нови продукти и оферти

-Служи като безгласен продавач

След външната табела вътрешните обозначения също помагат на продажбите. След като влезете вътре, табелата на закрито поема ролята на безшумен продавач за вашата марка. Докато онлайн пазаруването е виртуално преживяване, виртуалната реалност не може да победи в реалния живот. Плюс това, с правилния вид вътрешни знаци вашите клиенти ще се задържат и ще се насладят на своя опит. Дигиталният маркетинг може да е във възход, но не може да победи добрата стара, реална табела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *