Обзавеждане

А вие запознахте ли се вече с така наречените самопаркиращи се офис столове?

За да потвърди и дори надгради представата на хората за това колко далеч са стигнали модерните технологии в днешния свят, популярна японска марка за автомобили създаде уникални и иновативни офис столове, които са способни да се придвижват сами и да дават отговори на различни човешки команди, каквато е популярното пляскане с ръце, например. Тези ултра съвременни ,,джаджи‘‘, носещи твърде обикновеното наименование ,,офис столове‘‘, работят чрез помощта на четири специални Wi-Fi камери, които са позиционирани в съответното помещение и благодарение на които се извършва движение до конкретна позиция. Или казано по друг, далеч по-разбираем начин, камерите спомагат за самостоятелното движение  в посока към и от бюрото, а също така и за умопомрачителното въртене на цели 360 градуса. Ако до този момент сте били фенове на гиганта ,,Нисан‘‘, то в такъв случай вие несъмнено сте наясно с факта, че той използва абсолютно същата компютърна технология за офис столовете, която интегрира и в своите автомобили за помощно паркиране. Именно негова е заслугата, че до скоро традиционните офис столове, с които са оборудвани всички работни пространства по света и у нас, са представлявали едни обикновени неодушевени предмети, но от деня на иновативното производство на така наречените самопаркиращи се офис столове, производителят вече е успял да им вдъхне нов живот. На това му се казва истински пробив в индустрията!

Към днешна дата, благодарение на тези удивителни самопаркиращи се офис столове на работното място, служителите в тях вече имат възможността да си поемат дъх от всички трудни движения, които само до скоро трябваше да се опитват да вършат, за да преместят обикновените офис столове.

Въпреки това обаче от много време насам съществува изключително тънка граница между това как една нова технология би могла да улесни всекидневието на някого и наличието на обикновена форма мързел. Ако погледнем бързо на нещата, можем да добием представа, че автомобилният производител се опитва да докаже нивото на трудност на самостоятелното преместване на обикновените офис столове в работата, като подчертае необходимостта от помощ. За щастие обаче истината е съвсем друга. Създаването на тези интересни самопаркиращи се офис столове само по себе си представлява търговски подход на японския ,,Нисан‘‘, с цел максимално акцентиране върху начина, по който неговите коли имат иновативната способност да се паркират напълно сами и без никаква чужда помощ.

Макар тези нови самопаркиращи се офис столове да не се предлагат все още в Бъглария, но нуждата от удобни и комфортни офис столове е наистина изключително важна за пълноценния работен процес. За това не губете време, а изберете подходящите офис столове за вас или вашите колеги от https://plasico.bg/аксесоари/офис-столове, където ви очаква голямо разнообразие от модели и марки на топ цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *